Σχετικά με εμάς

Γεια σας,

Αν αναρωτιέστε γιατί το Fit1.gr είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, τότε διαβάστε παρακάτω.

Λοιπόν, δεν είμαστε απλά άλλο ένα website που ισχυρίζεται ανοησίες για να σας πουλήσει συμπληρώματα και να σπαταλήσει το χρόνο σας.

Εμείς θα σας προτείνουμε το ιδανικό προϊόν για την περίπτωσή σας.
Το προϊόν που θα εξυπηρετήσει τον σκοπό σας, στην καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας.

Στόχος μας δεν είναι απλά να πουλήσουμε το προϊόν και να πάρουμε τα χρήματα σας, αλλά να δώσουμε σωστές και έγκυρες συμβουλές προκειμένου να μείνετε ικανοποιημένοι και να δείτε αποτελέσματα, έτσι ώστε να μας επιλέξετε και στο μέλλον. Αρκεί να είστε διατεθειμένοι να ακούσετε και να ακολουθήσετε αυτά που έχουμε να σας πούμε.

Στην εποχή που ζούμε, είναι δύσκολο να συνδυάσετε έντονο και γρήγορο τρόπο ζωής με υγιεινή διατροφή, με τη γυμναστική να είναι άλλο ένα έξοδο και μια διαδικασία που καταναλώνει χρόνο από το πρόγραμμά σας.
Το κλειδί της επιτυχίας είναι πως το 80% ενός καλού σώματος, φτιάχνεται στην κουζίνα, με τη διατροφή σας.

Σας προτείνουμε να μας καλέσετε ή να στείλετε email με την απορία σας, προτού προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά.

Τα πάντα, προσαρμόζονται σε εσάς και τις ανάγκες σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

+30 211 198 5050

Email επικοινωνίας:

[email protected]

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας, τα πλούσια δώρα μας, δωρεάν αποστολή και την αμέριστη προσοχή μας στις ανάγκες σας.

Γιατί να επιλέξετε το Fit1.gr

Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα

Όλες οι παραγγελίες, άνω των 30€ παραδίδονται δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής & αντικαταβολής, εντός 2-3 ημερών στην ηπειρωτική Ελλάδα +1 ημέρα για πιο απομακρυσμένες περιοχές.

ΔΩΡΑ! ΔΩΡΑ! ΔΩΡΑ!

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ δώρα, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας! Διαλέξετε ανάμεσα σε δείγματα συμπληρώματων, αξεσουάρ, αλλά και >ολόκληρες συσκευασίες συμπληρωμάτων!!!. Όσο πιο πολύ αγοράζετε, τόσο πιο πολύ κερδίζετε!

ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Από το Fit1.gr, θα λάβετε έγκυρες συμβουλές για οποιοδήποτε συμπλήρωμα σας ενδιαφέρει καθώς επίσης και για το πως μπορείτε να το εντάξετε στη διατροφή σας / γυμναστική σας. Στείλτε μας email στο [email protected], ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 211 198 5050 ή στη στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο http://www.fb.me/fit1.gr