Pure L-Glutamine Powder от OstroVit

OstroVit

Pure L-Glutamine Powder

12345    4.7/5  (118 Αξιολογήσεις)
Συσκευασία: 300 Γραμμάρια, 60 Δόσεις
Δείτε τα συστατικά
-25%   € 1429
€ 1072
Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Άμεσα Διαθέσιμο


Κωδικός προϊόντος: 30856

Πακέτα προσφορών με αυτό το προϊόν


OstroVit Pure L-Glutamine Powder
300 Γραμμάρια, 60 Δόσεις
+

Dorian Yates Nutrition ShadowLine High Intensity Training BCAA 10:1:1 Powder
400 Γραμμάρια, 20 Δόσεις
=
49.38 €
33.21 €

Περιγραφή προϊόντος

Ostrovit - Glutamine powder flavored


Το Glutamine powder flavored της OstroVit είναι ένα κορυφαίο και προηγμένο αμινοξύ που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Η L-γλουταμίνη είναι μια οργανική χημική ένωση από την ομάδα των ενδογενών αμινοξέων. Χαρακτηρίζεται από πολλές βιολογικές λειτουργίες, ως μεταφορέας αζώτου ή πρόδρομος στη σύνθεση γλουταθειόνης και νουκλεοτιδίων. Είναι ένα από τα υποστρώματα στη διαδικασία της γλυκονεογένεσης.

Η L-γλουταμίνη βρίσκεται κυρίως στους μύες μας, γι 'αυτό το συμπλήρωμα αυτού του αμινοξέος φέρνει τέτοια θεαματικά αποτελέσματα στους αθλητές που το χρησιμοποιούν. Τα αθλήματα δύναμης έχουν ιδιαίτερη σημασία εδώ. Η βαριά προπόνηση απαιτεί μεγάλες ποσότητες αυτού του αμινοξέος για τη διατήρηση της ομοιόστασης και της σωστής λειτουργίας των κυττάρων μας. Ακολουθούν οι κύριες ιδιότητες που μαρτυρούν το γεγονός ότι αυτό το αμινοξύ είναι τόσο απαραίτητο. Η συμπλήρωση της L-γλουταμίνης είναι μια μεγάλη ιδέα στην περίπτωση των σοβαρών μειώσεων των μυϊκών ιστών, επειδή δρα στα κύτταρα μας αντικαταβολικά. Έχουν διεξαχθεί αρκετές μελέτες, οι οποίες έδειξαν σαφώς ότι η L-γλουταμίνη υποστηρίζει τις διεργασίες πρωτεϊνικής σύνθεσης και ακολουθώντας αυτή τη διαδρομή υποστηρίζει την ανάπτυξη των μυών.


Χαρακτηριστικά του Glutamine powder flavored της Ostrovit :

      Ενισχύει την ανοσία και την γρήγορη αποκατάσταση μετά από σκληρή σωματική άσκηση.
      Ένα ιδανικό φάρμακο για τη βελτίωση της επανασύνθεσης του μυϊκού μας γλυκογόνου.
      Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και την εντερική λειτουργία.


Συνιστώμενη δοσολογία:

Προσθέστε 5 g (1 scoop) σε 100-150 ml νερού ή χυμού. Σε ημέρες προπόνησης, πάρτε δύο μερίδες την ημέρα, μία αμέσως μετά το ξύπνημα, η δεύτερη μετά την προπόνηση. Σε ημέρες χωρις, πάρτε μια μερίδα μετά το ξύπνημα.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Αξιολογήση προϊόντος

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιό σας!


Οι πελάτες επίσης αγόρασαν:Πακέτα προσφορών με αυτό το προϊόν

Γιατί να επιλέξετε το Fit1.gr

Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα

Όλες οι παραγγελίες, άνω των 30€ παραδίδονται δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής & αντικαταβολής, εντός 48 ωρών στην ηπειρωτική Ελλάδα +1 ημέρα για πιο απομακρυσμένες περιοχές. Αποστολές γίνονται μόνο προς την Ελλάδα!

Δώρα

Μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε στη παραγγελία σας, ανάμεσα σε δεκάδες δώρα όπως σέικερς, περικάρπια, γάντια προπόνησης και πολλά άλλα, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 20€!!!

Δωρεάν συμβουλές για συμπληρώματα!

Το Fit1.gr εμμένει στην φιλοσοφία του να μπορείτε να έχετε συμβουλές οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε, είτε μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή Facebook.

Pure L-Glutamine Powder от OstroVit

OstroVit

Pure L-Glutamine Powder

Συσκευασία: 300 Γραμμάρια, 60 Δόσεις
€ 1429
€ 1072