L-Arginine Powder | 100% Pure от Nutriversum

Nutriversum

L-Arginine Powder | 100% Pure

12345    0/5  (0 Αξιολογήσεις)
Κατηγορίες: Αμινοξέα Υποκατηγορίες: Αργινίνη Συσκευασία: 500 Γραμμάρια, 500 Δόσεις Δείτε τα συστατικά
-25%   € 3167
€ 2375
Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 20%.
Άμεσα Διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος: 38552

Περιγραφή προϊόντος

Nutriversum - L-Arginine Powder | 100% Pure

Το L-Arginine Powder | 100% Pure της Nutriversum είναι ένα προϊόν σε σκόνη που περιέχει L-αργινίνη.

Η αργινίνη είναι ένα θρεπτικό στοιχείο από το οποίο σχηματίζονται στο σώμα οι δραστικές βιολογικές ενώσεις, δηλαδή η αταμινίνη και το νιτρικό οξείδιο . Είναι σημαντικές για τη διαμόρφωση των σχημάτων, την ανάπτυξη της λειτουργικής ικανότητας και τη διατήρηση της σεξουαλικής απόδοσης. Η αργινίνη παρέχει επαρκή παροχή αίματος, οξυγόνου και διατροφής στον μυϊκό ιστό, καθώς και διευκολύνει την ανάπτυξη των μυών, τη μείωση και τη στύση του λιπώδους ιστού.

Ορισμένες σωστά ελεγχόμενες κλινικές έρευνες απέδειξαν ότι 2g αργινίνης που χορηγήθηκαν στους αθλητές σε διάστημα 5 εβδομάδων οδηγεί σε σημαντική αύξηση της αντοχής και της αύξησης της μυϊκής μάζας.Στην αντίδραση αυτή, η αργινίνη μετατρέπεται σε ορμόνη αερίου - νιτρικό οξείδιο . Το νιτρικό οξείδιο ενεργοποιεί την παραγωγή κυκλικών νουκλεοτιδίων. Στον μυϊκό ιστό, τα κυκλικά νουκλεοτίδια συμμετέχουν στην κυκλοφορία του αίματος και στο οξυγόνο, στα αμινοξέα, στην κατανομή της κρεατίνης και των ενεργειακών στοιχείων, καθώς και στη δημιουργία ωθήσεων αντοχής και αναβολισμού πρωτεϊνών. Έτσι, διεγείρουν την αύξηση της αντοχής και την ανάπτυξη των μυών. Από την άλλη πλευρά, στα κύτταρα του λίπους, τα κυκλικά νουκλεοτίδια εντείνουν τις διαδικασίες της λιπόλυσης και της θερμογένεσης, δηλαδή τη διάσπαση των εφεδρικών λιπωδών κυττάρων που απελευθερώνουν θερμική ενέργεια.
Στην αντίδραση αυτή, η αργινίνη μετατρέπεται σε πολυαμίνες - απαραίτητη για τη σύνθεση πρωτεϊνών. Όχι μόνο οι πολυαμίνες δημιουργούν μυϊκό ιστό με πρωτεΐνες, αλλά παράγουν και νέα μυϊκά κύτταρα! Έτσι, χάρη στην αργινίνη , μπορούμε να επιτύχουμε την σταθερή και μόνιμη ανάπτυξη μυών.


Χαρακτηριστικά του L-Arginine Powder | 100% Pureτης Nutriversum:

     Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.
     Προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα.
     Έχει ευεργετική επίδραση στον εγκέφαλο αυξάνοντας την παροχή αίματος. Υποστηρίζει την απομνημόνευση και τη σαφή σκέψη.Συνιστώμενη δοσολογία:

Πάρτε 1 scoop 30 λεπτά πριν την προπόνηση.


Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Αξιολογήση προϊόντος

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιό σας!


Γιατί να επιλέξετε το Fit1.gr

Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα

Όλες οι παραγγελίες, άνω των 30€ παραδίδονται δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής & αντικαταβολής, εντός 48 ωρών στην ηπειρωτική Ελλάδα +1 ημέρα για πιο απομακρυσμένες περιοχές. Αποστολές γίνονται μόνο προς την Ελλάδα!

Δώρα

Μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε στη παραγγελία σας, ανάμεσα σε δεκάδες δώρα όπως σέικερς, περικάρπια, γάντια προπόνησης και πολλά άλλα, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 20€!!!

Δωρεάν συμβουλές για συμπληρώματα!

Το Fit1.gr εμμένει στην φιλοσοφία του να μπορείτε να έχετε συμβουλές οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε, είτε μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή Facebook.

L-Arginine Powder | 100% Pure от Nutriversum

L-Arginine Powder | 100% Pure

Κατηγορίες: Αμινοξέα
Υποκατηγορίες: Αργινίνη    Μαρκες: Nutriversum    Συσκευασία: 500 Γραμμάρια, 500 Δόσεις
€ 3167
€ 2375