Pure L-Arginine Powder от OstroVit

OstroVit

Pure L-Arginine Powder

12345    4.9/5  (31 Αξιολογήσεις)
Κατηγορίες: Αμινοξέα Υποκατηγορίες: Αργινίνη Συσκευασία: 210 Γραμμάρια, 70 Δόσεις Δείτε τα συστατικά
-25%   € 1502
€ 1127
Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 20%.Κωδικός προϊόντος: 30871

Περιγραφή προϊόντος

Argirine powder - Ostrovit


Το Argirine powder της Ostrovit είναι L-αργινίνη με τη μορφή μιας εύκολα απορροφούμενης σκόνης.

Η αργινίνη είναι ένα θρεπτικό στοιχείο από το οποίο σχηματίζονται στο σώμα οι δραστικές βιολογικές ενώσεις, δηλαδή η αταμινίνη και το νιτρικό οξείδιο . Είναι σημαντικές για τη διαμόρφωση των σχημάτων, την ανάπτυξη της λειτουργικής ικανότητας και τη διατήρηση της σεξουαλικής απόδοσης. Η αργινίνη παρέχει επαρκή παροχή αίματος, οξυγόνου και διατροφής στον μυϊκό ιστό, καθώς και διευκολύνει την ανάπτυξη των μυών, τη μείωση και τη στύση του λιπώδους ιστού.


Ορισμένες σωστά ελεγχόμενες κλινικές έρευνες απέδειξαν ότι 2 g αργινίνης που χορηγήθηκαν στους αθλητές σε διάστημα 5 εβδομάδων οδηγεί σε σημαντική αύξηση της αντοχής και της αύξησης της μυϊκής μάζας.Στην αντίδραση αυτή, η αργινίνη [/b]μετατρέπεται σε ορμόνη αερίου - νιτρικό οξείδιο . Το νιτρικό οξείδιο ενεργοποιεί την παραγωγή κυκλικών νουκλεοτιδίων. Στον μυϊκό ιστό, τα κυκλικά νουκλεοτίδια συμμετέχουν στην κυκλοφορία του αίματος και στο οξυγόνο, στα αμινοξέα, στην κατανομή της κρεατίνης και των ενεργειακών στοιχείων, καθώς και στη δημιουργία ωθήσεων αντοχής και αναβολισμού πρωτεϊνών. Έτσι, διεγείρουν την αύξηση της αντοχής και την ανάπτυξη των μυών. Από την άλλη πλευρά, στα κύτταρα του λίπους, τα κυκλικά νουκλεοτίδια εντείνουν τις διαδικασίες της λιπόλυσης και της θερμογένεσης, δηλαδή τη διάσπαση των εφεδρικών λιπωδών κυττάρων που απελευθερώνουν θερμική ενέργεια.
Στην αντίδραση αυτή, η αργινίνη μετατρέπεται σε πολυαμίνες - απαραίτητη για τη σύνθεση πρωτεϊνών. Όχι μόνο οι πολυαμίνες δημιουργούν μυϊκό ιστό με πρωτεΐνες, αλλά παράγουν και νέα μυϊκά κύτταρα! Έτσι, χάρη στην αργινίνη , μπορούμε να επιτύχουμε την σταθερή και μόνιμη ανάπτυξη μυών.

Χαρακτηριστικά του Argirine powder της Ostrovit :

      Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.
      Προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα.
      Αυξάνει τη σεξουαλική απόδοση και βελτιώνει τη στύση.
      Έχει ευεργετική επίδραση στον εγκέφαλο αυξάνοντας την παροχή αίματος. Υποστηρίζει την απομνημόνευση και τη σαφή σκέψη.


Συνιστώμενη δοσολογία:

Προσθέστε 5 g (1 scoop) σε 100-150 ml νερού ή χυμού. Στις ημέρες προπόνησης, παρτε μία μερίδα την ημέρα 30 λεπτά πριν την προπόνηση.Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Αξιολογήση προϊόντος

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιό σας!

Προσφορά της ημέρας

 • 14:07:36
  Signature Series LevroLegendary MASS για δίαιτες
  Kevin Levrone

  Signature Series LevroLegendary MASS

  6800 Γραμμάρια, 34 Δόσεις
  € 8318 € 4159 (-50%)
  Αγοράστε

  Signature Series LevroLegendary MASS


  Κατηγορίες: Αύξηση βάρους
  Μαρκες: Kevin Levrone
  Συσκευασία: 6800 Γραμμάρια, 34 Δόσεις

  LevroLegendary MASS - Kevin Levrone Το LevroLegendary MASS της Kevin Levrone, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο βασίζεται σε μια προσεκτικά επιλεγμένη αναλογία υδατανθράκων και πρωτεϊνών με στόχο την επίτευξη μέγιστων επιπέδων άπαχου σωματικού βάρους και μυϊκής δύναμης. Κάθε μερίδα του LevroLegendary MASS της Kevin Levrone, παρέχει τον τέλειο συνδυασμό υδατανθράκων με τη μορφή της εύκολα α...


Οι πελάτες επίσης αγόρασαν:

 • Pure Beta-Alanine Powder

  Pure Beta-Alanine Powder για δίαιτες
  € 1502 € 1127

  Pure Beta-Alanine Powder


  Κατηγορίες: Αμινοξέα
  Μαρκες: OstroVit
  Συσκευασία: 200 Γραμμάρια, 40 Δόσεις

  Beta-Alanine powder - Ostrovit Το Beta-Alanine powder της Ostrovit είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια σκληρών προπονήσεων. Ελάχιστη προετοιμασία, σχεδιασμένο για τους αθλητές που θέλουν να ξεπεράσουν τις δυνατότητες τους. Η βήτα-αλανίνη είναι μια οργανική χημική έ...
 • Pure L-Citrulline Powder

  Pure L-Citrulline Powder για δίαιτες
  € 1870 € 1403

  Pure L-Citrulline Powder


  Κατηγορίες: Αμινοξέα
  Μαρκες: OstroVit
  Συσκευασία: 210 Γραμμάρια, 70 Δόσεις

  Pure L-Citrulline Powder - OstroVit Το Pure L-Citrulline Powder της OstroVit είναι ένας μοναδικός συνδυασμός του αμινοξέως Citrulline και του οργανικού άλατος Malat. Η κιτρουλίνη (Citrulline) συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών όπως το γαλακτικό οξύ και η αμμωνία, τα οποία είναι υποπροϊόντα έντ...
 • Pure L-Glutamine Powder

  Pure L-Glutamine Powder για δίαιτες
  € 1617 € 1213

  Pure L-Glutamine Powder


  Κατηγορίες: Αμινοξέα
  Μαρκες: OstroVit
  Συσκευασία: 300 Γραμμάρια, 60 Δόσεις

  Ostrovit - Glutamine powder flavored Το Glutamine powder flavored της OstroVit είναι ένα κορυφαίο και προηγμένο αμινοξύ που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Η L-γλουταμίνη είναι μια οργανική χημική ένωση από την ομάδα των ενδογενών αμινοξέων. ...
 • Pure Creatine Monohydrate Powder

  Pure Creatine Monohydrate Powder για δίαιτες
  € 924 € 693

  Pure Creatine Monohydrate Powder


  Κατηγορίες: Προϊόντα κρεατίνης
  Μαρκες: OstroVit
  Συσκευασία: 300 Γραμμάρια, 120 Δόσεις

  Pure Creatine Monohydrate Powder - Ostrovit Tο Pure Creatine Monohydrate της Ostrovit είναι μονοϋδρική κρεατίνη υψηλής ποιότητας, η οποία έχει επανειλημμένα εντείνει τις αναβολικές και αντι-καταβολικές εργογονικές επιδράσεις της κρεατίνης. Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι το πιο δημοφιλές, εξαιρετικά ...


Γιατί να επιλέξετε το Fit1.gr

Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα

Όλες οι παραγγελίες, άνω των 25€ παραδίδονται δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής & αντικαταβολής, εντός 48 ωρών στην ηπειρωτική Ελλάδα +1 ημέρα για πιο απομακρυσμένες περιοχές. Αποστολές γίνονται μόνο προς την Ελλάδα!

Δώρα

Μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε στη παραγγελία σας, ανάμεσα σε δεκάδες δώρα όπως σέικερς, περικάρπια, γάντια προπόνησης και πολλά άλλα, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 20€!!!

Δωρεάν συμβουλές για συμπληρώματα!

Το Fit1.gr εμμένει στην φιλοσοφία του να μπορείτε να έχετε συμβουλές οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε, είτε μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή Facebook.

Best price

Μπορούμε να εγγυηθούμε για τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Αν βρείτε κάποιο προϊόν σε άλλη Ελληνική σελίδα / εταιρεία, σας προτείνουμε να μας ενημερώσετε συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα: PriceMatch και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να σας προτείνουμε χαμηλότερη τιμή!

Pure L-Arginine Powder от OstroVit

Pure L-Arginine Powder

Κατηγορίες: Αμινοξέα
Υποκατηγορίες: Αργινίνη    Μαρκες: OstroVit    Συσκευασία: 210 Γραμμάρια, 70 Δόσεις
€ 1502
€ 1127