Pure L-Histidine Powder от OstroVit

OstroVit

Pure L-Histidine Powder

12345    5/5  (49 Αξιολογήσεις)
Κατηγορίες: Αμινοξέα Υποκατηγορίες: Ιστιδίνη Συσκευασία: 100 Γραμμάρια, 100 Δόσεις Δείτε τα συστατικά
€ 3740
Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 20%.


Κωδικός προϊόντος: 31783

Περιγραφή προϊόντος

Histidine powder - Ostrovit


Το Histidine powder της Ostrovit είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, παρασκευασμένο από υψηλής ποιότητας L-ιστιδίνη, το οποίο είναι το μόνο στοιχείο που περιέχει. Η Ostrovit αποφάσισε να μην τοποθετήσει στο Histidine powder πρόσθετες χημικές ενώσεις ή πληρωτικά. Για το λόγο αυτό, μπορούμε να είστε σίγουροι ότι το είναι απολύτως ασφαλές.

Η L-ιστιδίνη είναι μια οργανική χημική ένωση που ανήκει στην ομάδα των 23 απαραίτητων αμινοξέων για το ανθρώπινο σώμα. Παρά το γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα παράγει ιστιδίνη μόνο του, συνιστάται αυτό το αμινοξύ να συμπληρώνεται με συμπλήρωση ή σωστή διατροφή με τον σημερινό, συχνά εξαιρετικά έντονο, αγχωτικό τρόπο ζωής. Οι ανεπάρκειες της L-ιστιδίνης συνήθως συνδέονται με την τεράστια σωματική ή πνευματική δραστηριότητα, την μη-ισορροπημένη διατροφή, το άγχος ή την έλλειψη επαρκούς χρόνου για αναγέννηση. Η L-ιστιδίνη συμμετέχει σε πολλές διαδικασίες που συμβαίνουν στο ανθρώπινο σώμα και η συμπλήρωσή της δεν πρέπει να παραβλέπεται στην καθημερινή διατροφή.

Αποδεικνύεται ότι η L-ιστιδίνη παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος. Οι ανεπάρκειες αυτού του σημαντικού αμινοξέος μπορούν να συσχετιστούν με μείωση της φυσικής ανοσίας του σώματος. Η L-ιστιδίνη συμμετέχει στη σωστή μεταφορά πολλών χημικών στοιχείων. Όταν δεν παρέχουμε στον οργανισμό την κατάλληλη δόση L-ιστιδίνης μπορεί να έχει πρόβλημα με την σωστή διαχείριση των θρεπτικών συστατικών που τροφοδοτούνται με τρόφιμα, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η ομοιόσταση του σώματος. Στη συνέχεια, θα αισθανόμαστε μια σημαντική μείωση της ενέργειας ή της αποτελεσματικότητας ορισμένων εσωτερικών οργάνων και, ως εκ τούτου, μια σημαντική μείωση της ανοσίας.

Η εσφαλμένη μεταφορά των παρεχόμενων χημικών στοιχείων μπορεί επίσης να σχετίζεται με τη διαταραχή του μεταβολισμού. Η L-ιστιδίνη έχει την ικανότητα να απελευθερώνει το ένζυμο στο στομάχι την λεγόμενη γαστρίνη, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική στη διαδικασία της πέψης. Η παροχή της σωστής δόσης L-ιστιδίνης κάθε μέρα μπορεί να συμβάλει στη σημαντική βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Αυτό το αμινοξύ έχει επίσης την ικανότητα να υποστηρίζει το σώμα στην παραγωγή καρνοσίνης και διπεπτιδίου. Αυτές οι ενώσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές για το ανθρώπινο μυϊκό σύστημα. Επιτρέπουν τη σωστή λειτουργία των μυϊκών ινών και αυξάνουν το εύρος των μυϊκών συστολών.


Χαρακτηριστικά του Histidine powder της Ostrovit :

      Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
      Επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία αποκατάστασης μετά την προπόνηση
      Συμβάλλει στη βελτίωση της δύναμης και της αντοχής στην προπόνηση.

Συνιστώμενη δοσολογία:

Προσθέστε 1 g (⅕ scoop ) σε 100-150 ml νερού ή χυμού. Το καλύτερο είναι να καταναλώνετε 30 λεπτά πριν το γεύμα.


Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Αξιολογήση προϊόντος

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιό σας!

Προσφορά της ημέρας

 • 06:12:43
  Pure L-Glutamine Powder για δίαιτες
  OstroVit

  Pure L-Glutamine Powder

  500 Γραμμάρια, 100 Δόσεις
  € 2426 € 1213 (-50%)
  Αγοράστε

  Pure L-Glutamine Powder


  Κατηγορίες: Αμινοξέα
  Μαρκες: OstroVit
  Συσκευασία: 500 Γραμμάρια, 100 Δόσεις

  Ostrovit - Glutamine powder flavored Το Glutamine powder flavored της OstroVit είναι ένα κορυφαίο και προηγμένο αμινοξύ που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Η L-γλουταμίνη είναι μια οργανική χημική ένωση από την ομάδα των ενδογενών αμινοξέων. Χαρακτηρίζεται από πολλές βιολογικές λειτουργίες, ως μεταφορέας αζώτου ή πρόδρομος στη σύνθεση γλουτ...


Γιατί να επιλέξετε το Fit1.gr

Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα

Όλες οι παραγγελίες, άνω των 25€ παραδίδονται δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής & αντικαταβολής, εντός 48 ωρών στην ηπειρωτική Ελλάδα +1 ημέρα για πιο απομακρυσμένες περιοχές. Αποστολές γίνονται μόνο προς την Ελλάδα!

Δώρα

Μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε στη παραγγελία σας, ανάμεσα σε δεκάδες δώρα όπως σέικερς, περικάρπια, γάντια προπόνησης και πολλά άλλα, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 20€!!!

Δωρεάν συμβουλές για συμπληρώματα!

Το Fit1.gr εμμένει στην φιλοσοφία του να μπορείτε να έχετε συμβουλές οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε, είτε μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή Facebook.

Best price

Μπορούμε να εγγυηθούμε για τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Αν βρείτε κάποιο προϊόν σε άλλη Ελληνική σελίδα / εταιρεία, σας προτείνουμε να μας ενημερώσετε συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα: PriceMatch και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να σας προτείνουμε χαμηλότερη τιμή!

Pure L-Histidine Powder от OstroVit

Pure L-Histidine Powder

Κατηγορίες: Αμινοξέα
Υποκατηγορίες: Ιστιδίνη    Μαρκες: OstroVit    Συσκευασία: 100 Γραμμάρια, 100 Δόσεις
€ 3740

Αποκτήστε την VIP κάρτα και απολαύστε μοναδικές εκπτώσεις στο Fit1.GR

Τιμή με Κάρτα VIP:
37.4 €
32.95 €