L-Carnosine 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

L-Carnosine 500 mg

12345    3.3/5  (8 Αξιολογήσεις)
Συσκευασία: 50 Κάψουλες, 50 Δόσεις
Δείτε τα συστατικά
€ 3835
Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 11542
EAN: 733739000781

Περιγραφή προϊόντος

L-Carnosine 500 mg - NOW Foods

Το L-Carnosine 500 mg της NOW Foods είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα L - καρνοσίνης, υψηλής ποιότητας. Η L-καρνοσίνη ταξινομείται στα διπεπτίδια. Τα διπεπτίδια είναι χημικές ενώσεις που παράγονται από την ένωση δύο αμινοξέων, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με έναν πεπτιδικό δεσμό. Η L-καρνοσίνη προκύπτει από τη συνένωση αλανίνης και ιστιδίνης. Εμφανίζεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο σκελετικό μυϊκό ιστό, και μπορεί επομένως να υποστηρίξει τη ζωτικότητα των μυών.

Η L-καρνοσίνη είναι υπεύθυνη για μία σειρά από σημαντικές λειτουργίες στο σώμα και θεωρείται ότι έχει φυσικές αντιγηραντικές ιδιότητες. Επίσης, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην προστασία του οργανισμού από τις βλάβες των κυττάρων που προκαλεί η οξείδωση, μία διαδικασία που αποτελεί βασικό αίτιο της γήρανσης και διαφόρων εκφυλιστικών παθήσεων.

Ερευνητικές μελέτες υποδεικνύουν ότι η L-καρνοσίνη δρα ενάντια στη γλυκοζυλίωση. Η γλυκοζυλίωση είναι μία φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού, κατά την οποία η γλυκόζη του αίματος υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια και προσκολλάται στις βασικές πρωτεΐνες του οργανισμού, την αιμοσφαιρίνη και το κολλαγόνο. Οι πρωτεΐνες αυτές τροποποιούνται, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται νέες επιβλαβείς ενώσεις που επηρεάζουν το δέρμα, το νευρικό και το κυκλοφορικό σύστημα και τα ζωτικά όργανα.

Επιπλέον, η L-καρνοσίνη δεσμεύει τα τοξικά μέταλλα που απελευθερώνονται από τις διάφορες μεταβολικές αντιδράσεις στο σώμα, πριν προκαλέσουν βλάβη στους ιστούς. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί χηλικός παράγοντας του χαλκού και του ψευδαργύρου.

Η L-καρνοσίνη βρίσκεται μόνο σε σπονδυλωτά ζώα. Η συμπληρωματική χορήγηση L-καρνοσίνης σε άτομα που δεν καταναλώνουν βοδινό, χοιρινό ή κρέας κοτόπουλου, καθίσταται απαραίτητη καθώς η έλλειψή της προκαλεί αυξημένη μυϊκή κόπωση.Χαρακτηριστικά του L-Carnosine 500 mg της NOW Foods:

     Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
     Υποστηρίζει την υγεία της κυτταρικής μεμβράνης.
     Κάψουλες εύκολες στη κατάποση.Συνιστώμενη δοσολογία:

Λαμβάνετε 1 κάψουλα μία έως δύο φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.


Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Αξιολογήση προϊόντος

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιό σας!


Γιατί να επιλέξετε το Fit1.gr

Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα

Όλες οι παραγγελίες, άνω των 30€ παραδίδονται δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής & αντικαταβολής, εντός 48 ωρών στην ηπειρωτική Ελλάδα +1 ημέρα για πιο απομακρυσμένες περιοχές. Αποστολές γίνονται μόνο προς την Ελλάδα!

Δώρα

Μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε στη παραγγελία σας, ανάμεσα σε δεκάδες δώρα όπως σέικερς, περικάρπια, γάντια προπόνησης και πολλά άλλα, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 20€!!!

Δωρεάν συμβουλές για συμπληρώματα!

Το Fit1.gr εμμένει στην φιλοσοφία του να μπορείτε να έχετε συμβουλές οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε, είτε μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή Facebook.

L-Carnosine 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

L-Carnosine 500 mg

Συσκευασία: 50 Κάψουλες, 50 Δόσεις
€ 3835

Αποκτήστε την VIP κάρτα και απολαύστε μοναδικές εκπτώσεις στο Fit1.GR

Τιμή με Κάρτα VIP:
38.35 €
33.79 €