AmixPro® Testo F-200 от AMIX Nutrition

AMIX Nutrition

AmixPro® Testo F-200

12345    4.4/5  (8 Αξιολογήσεις)
€ 4308
Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 20%.
Κωδικός προϊόντος: 28678

Περιγραφή προϊόντος

Testo FUEL - Amix PRO

Το Testo FUEL από την Amix PRO είναι μια επαναστατική φόρμουλα που παρέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα για βέλτιστη παραγωγή τεστοστερόνης.

Παρέχει ενέργεια, δύναμη, γρήγορη αποκατάσταση και επιταχυνόμενη μυϊκή ανάπτυξη. Περιέχει, μεταξύ άλλων, τα AKG (Κετογλουταρική Αλφα-Αργινίνη Αλφα), το Tribulus terrestris, το εκχύλισμα Maca, το Testofen ™, το AstraGin ™ και το Taxadrol®.

Το Testo FUEL από την Amix PRO είναι ένα φυσικό και ασφαλές σύμπλεγμα που παρέχει ένα τέλειο μείγμα από φυσικά συστατικά που αυξάνουν φυσικά την τεστοστερόνη.

Το AKG (Ketoglutarate L-αργινίνης άλφα) είναι μια μορφή αργινίνης μεγαλύτερης βιοδιαθεσιμότητας που υποστηρίζει την παραγωγή νιτρικού οξειδίου και αυξάνει τη αγγειοδιαστολή, τη ροή του αίματος και τη μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα. Αυτή η θρεπτική ουσία υποστηρίζει την παραγωγή αυξητικής ορμόνης, προάγει τον αναβολισμό και βοηθά στη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων πρωτεϊνικής σύνθεσης. Μειώνει επίσης την οξειδωτική βλάβη, βοηθά στην αποκατάσταση των ιστών και υποστηρίζει τη σεξουαλική υγεία.

Το Tribulus terrestris είναι ένα φυσικό συστατικό που αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης και άλλων ορμονών, όπως η ωχρινοτρόπος ορμόνη και η FSH. Αυξάνει τη μυϊκή μάζα, τη δύναμη, μειώνει το λίπος και βελτιώνει τη διάθεση. Αυτό το στοιχείο αναγνωρίζεται για τα οφέλη που προσφέρει στη σεξουαλική υγεία. Αυξάνει τη λίμπιντο, την ισχύ, την ποιότητα της στύσης και την παραγωγή σπέρματος.

Το εκχύλισμα Maca είναι μια φυτική θρεπτική ουσία που περιέχει στερόλες, οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης εμποδίζοντας την παραγωγή οιστρογόνων.

Το Testofen ™ είναι μια προηγμένη ένωση κατασκευασμένη από σπόρους fenugreek που αυξάνουν εκθετικά τα επίπεδα βιολογικώς δραστικής τεστοστερόνης.

Το AstraGin ™ είναι ένα συστατικό που βελτιώνει την απορρόφηση πρωτεϊνών, προάγει την άκαμπτη ανάπτυξη, μειώνει τη φλεγμονή, αποτρέπει την κατακράτηση υγρών, προστατεύει το συκώτι και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το Taxadrol® είναι ένας συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων που ενισχύουν την παραγωγή ανδρικών ορμονών όπως η τεστοστερόνη και καταστέλλουν την παραγωγή οιστρογόνων.

Χαρακτηριστικά του Testo FUEL από την Amix PRO :

      φυσικό και ασφαλές
      Γρήγορη ανάκαμψη, Γρήγορη ανάπτυξη
      Αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης
      Αποκλείει την παραγωγή οιστρογόνων
      Αυξάνει την ενέργεια και τη δύναμη
      Αποτρέπει τον καταβολισμό
      Βοηθά στην αποκατάσταση των ιστών
      Βελτιώνει την ανάκτηση
      Μειώνει την οξειδωτική βλάβη
      Βελτιώνει τη σεξουαλική υγεία
      Μειώνει τη φλεγμονή
      Αποφεύγει την κατακράτηση υγρών
      Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Συνιστώμενη δοσολογία:

Πάρτε 5 δισκία ημερησίως μεταξύ των γευμάτων. Με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν το μέγιστο. για μια περίοδο 8 εβδομάδων, ακολουθούμενη από 4 εβδομάδες εκτός κύκλου.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.

Αξιολογήση προϊόντος

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιό σας!


Γιατί να επιλέξετε το Fit1.gr

Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα

Όλες οι παραγγελίες, άνω των 25€ παραδίδονται δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής & αντικαταβολής, εντός 48 ωρών στην ηπειρωτική Ελλάδα +1 ημέρα για πιο απομακρυσμένες περιοχές. Αποστολές γίνονται μόνο προς την Ελλάδα!

Δώρα

Μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε στη παραγγελία σας, ανάμεσα σε δεκάδες δώρα όπως σέικερς, περικάρπια, γάντια προπόνησης και πολλά άλλα, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 20€!!!

Δωρεάν συμβουλές για συμπληρώματα!

Το Fit1.gr εμμένει στην φιλοσοφία του να μπορείτε να έχετε συμβουλές οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε, είτε μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή Facebook.

AmixPro® Testo F-200 от AMIX Nutrition

AmixPro® Testo F-200

Υποκατηγορίες: Ενισχυτές τεστοστερόνης, Τριβόλι - Tribulus Terrestris, Φόρμουλες για άνδρες    Μαρκες: AMIX Nutrition    Συσκευασία: 250 Ταμπλέτες, 125 Δόσεις
€ 4308

Αποκτήστε την VIP κάρτα και απολαύστε μοναδικές εκπτώσεις στο Fit1.GR

Τιμή με Κάρτα VIP:
43.08 €
37.95 €