Nutraceuticals Series - Ashwagandha 300 mg от Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition

Nutraceuticals Series - Ashwagandha 300 mg

12345    0/5  (0 Αξιολογήσεις)
Κατηγορίες: Βότανα - Φυτικά εκχυλίσματα Υποκατηγορίες: Ashwagandha - Βιθάνια Συσκευασία: 30 Κάψουλες, 15 Δόσεις Δείτε τα συστατικά
€ 1969
Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 20%.Κωδικός προϊόντος: 33676

Περιγραφή προϊόντος

Ashwagandha - Yamamoto® Research

Το Ashwagandha της Yamamoto® Research είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σχεδιασμένο για σωματική και ψυχική ευεξία. Στην πραγματικότητα, το Ashwagandha συμβάλλει στη χαλάρωση και την ψυχική ευεξία *, ενώ συγχρόνως εκτελεί τονωτικό και προσαρμοστικό αποτέλεσμα **, για να εξουδετερώνει τη φυσική κόπωση. Για αυτό το προϊόν, η Yamamoto® Research επέλεξε να χρησιμοποιήσει το εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha με το εμπορικό σήμα KSM-66®.
Για χιλιάδες χρόνια, το φυτό Ashwagandha έχει χρησιμοποιηθεί στην ιατρική της Αγιουρβέδα και θεωρείται ως τονωτικό για την αποκατάσταση του σώματος από διάφορες διαταραχές, για τη διατήρηση της υγείας και την προώθηση του ανοσοποιητικού συστήματος, της μακροζωίας και της γονιμότητας. Οι δραστηριότητές του ενάντια στο άγχος και την έντονη κόπωση αναγνωρίζονται ευρέως, όπως και η ικανότητά του να προάγει τη βελτίωση της ξεκούρασης και χαλάρωσης, έναν γνήσιο φυσικό παράγοντα κατά του στρες. Στην πραγματικότητα, το Ashwagandha χαρακτηρίζεται από τα πιο αποτελεσματικά εργοστάσια προσαρμογής και, όπως όλα τα προσαρμογόνα, χαρακτηρίζεται από την ικανότητα να αυξάνει την ικανότητα του σώματος να προσαρμόζει και να ρυθμίζει την ανταπόκριση του σώματος σε διάφορες αγχωτικές καταστάσεις, ρυθμίζοντας τις μεταβολικές λειτουργίες. Το συμπλήρωμα μας περιέχει το Ashwagandha ως ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα ρίζας KSM-66®, την έκδοση με το υψηλότερο
(5%) και τον υψηλότερο αριθμό πιστοποιήσεων, καθώς και τον μεγαλύτερο αριθμό επιστημονικών μελετών, προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη ποιότητα και η ασφάλεια κατά τη χρήση.


Χαρακτηριστικά του Ashwagandha της Yamamoto® Research :

      Βελτίωση της προσοχής και των γνωστικών λειτουργιών.
      Βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής.
      Τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης (ορμόνη στρες) στέλνουν σήματα στο σώμα για να συσσωρεύουν περισσότερο λίπος, έτσι χάρη στις ενέργειές του σε αυτό το μέτωπο, η πτώση των επιπέδων κορτιζόλης θα προωθήσει την απώλεια βάρους και την αίσθηση ευεξίας.
      Βοηθά επίσης στη βελτίωση της αποκατάστασης μυών στους αθλητές και προάγει την αρσενική γονιμότητα.
Συνιστώμενη δοσολογία:

Πάρτε 2 κάψουλες την ημέρα.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:


Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.Αξιολογήση προϊόντος

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιό σας!


Γιατί να επιλέξετε το Fit1.gr

Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα

Όλες οι παραγγελίες, άνω των 25€ παραδίδονται δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής & αντικαταβολής, εντός 48 ωρών στην ηπειρωτική Ελλάδα +1 ημέρα για πιο απομακρυσμένες περιοχές. Αποστολές γίνονται μόνο προς την Ελλάδα!

Δώρα

Μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε στη παραγγελία σας, ανάμεσα σε δεκάδες δώρα όπως σέικερς, περικάρπια, γάντια προπόνησης και πολλά άλλα, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 20€!!!

Δωρεάν συμβουλές για συμπληρώματα!

Το Fit1.gr εμμένει στην φιλοσοφία του να μπορείτε να έχετε συμβουλές οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε, είτε μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή Facebook.

Nutraceuticals Series - Ashwagandha 300 mg от Yamamoto Nutrition

Nutraceuticals Series - Ashwagandha 300 mg

Υποκατηγορίες: Ashwagandha - Βιθάνια    Μαρκες: Yamamoto Nutrition    Συσκευασία: 30 Κάψουλες, 15 Δόσεις
€ 1969

Αποκτήστε την VIP κάρτα και απολαύστε μοναδικές εκπτώσεις στο Fit1.GR

Τιμή με Κάρτα VIP:
19.69 €
17.35 €