St. John's Wort 300 mg от NOW Foods

NOW Foods

St. John's Wort 300 mg

12345    3.7/5  (3 Αξιολογήσεις)
Συσκευασία: 100 Κάψουλες, 100 Δόσεις
Δείτε τα συστατικά
€ 1994
Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Άμεσα Διαθέσιμο


Κωδικός προϊόντος: 10701
EAN: 733739047601

Περιγραφή προϊόντος

St. John's Wort 300 mg - NOW Foods

Το St. John's Wort 300 mg της NOW Foods είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα σπαθόχορτου, υψηλής ποιότητας. Το St. John's Wort ή χόρτο του Αγίου Ιωάννη ή σπαθόχορτο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην αρχαία Ελλάδα για την αντιμετώπιση παθήσεων που σχετίζονται με το άγχος, την ήπια κατάθλιψη, τις διαταραχές του ύπνου, και τις νευραλγίες.

Η υπερικίνη, ενεργό χρωστικό συστατικό του St. Johns Wort, συμβάλλει στην παραγωγή της σεροτονίνης η οποία ευθύνεται για το αίσθημα ευφορίας. Eπιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι το εκχύλισμα St. John's Wort μπορεί να βοηθήσει στην πρόσληψη της επαναπορρόφησης της σεροτονίνης (χημικού αγγελιοφόρου) από τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου. Από την άλλη, μπορεί να συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων της πρωτεΐνης η οποία εμπλέκεται στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η NOW Foods υιοθετώντας τη μέθοδο DAC 90 HPLC με στόχο την καλύτερη ανάλυση των προϊόντων της, παρασκευάζει το σκεύασμα St. John's Wort με 300 mg εκχύλισμα βοτάνου και με περιεκτικότητα συγκέντρωσης στο δραστικό συστατικό της υπερικίνης 0,3%.Χαρακτηριστικά του St. John's Wort 300 mg της NOW Foods:

     300 mg St. John's Wort ανά κάψουλα.
     Περιεκτικότητα υπερκινίνης 0.3%.
     Κάψουλες εύκολες στη κατάποση.Συνιστώμενη δοσολογία:

Λαμβάνετε 1 κάψουλα τρεις φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

Mην υπερβαίνετε τις 3 κάψουλες ημερησίως. Μεγαλύτερη ποσότητα μπορεί να επιφέρει φωτοευαισθησία (όπως ερυθρότητα του δέρματος) κατά την έκθεση στο ηλιακό φως ή κατά τη διαδικασία του solarium. To St. John's αλληλεπιδρά με αντικαταθλιπτικά, ηρεμιστικά, αναισθητικά, αντισυλληπτικά, ανοσοκαταλστατικά, αντιπηκτικά και αντιεπιληπτικά φάρμακα και/ή χημειοθεραπευικούς παράγοντες ή άλλα μη συνταγογραφούμενα (Over The Counter) φάρμακα.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Αξιολογήση προϊόντος

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιό σας!


Γιατί να επιλέξετε το Fit1.gr

Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα

Όλες οι παραγγελίες, άνω των 30€ παραδίδονται δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής & αντικαταβολής, εντός 48 ωρών στην ηπειρωτική Ελλάδα +1 ημέρα για πιο απομακρυσμένες περιοχές. Αποστολές γίνονται μόνο προς την Ελλάδα!

Δώρα

Μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε στη παραγγελία σας, ανάμεσα σε δεκάδες δώρα όπως σέικερς, περικάρπια, γάντια προπόνησης και πολλά άλλα, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 20€!!!

Δωρεάν συμβουλές για συμπληρώματα!

Το Fit1.gr εμμένει στην φιλοσοφία του να μπορείτε να έχετε συμβουλές οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε, είτε μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή Facebook.

St. John's Wort 300 mg от NOW Foods

NOW Foods

St. John's Wort 300 mg

Συσκευασία: 100 Κάψουλες, 100 Δόσεις
€ 1994

Αποκτήστε την VIP κάρτα και απολαύστε μοναδικές εκπτώσεις στο Fit1.GR

Τιμή με Κάρτα VIP:
19.94 €
17.57 €