Magnesium Citrate 134 mg от NOW Foods

NOW Foods

Magnesium Citrate 134 mg

12345    5/5  (2 Αξιολογήσεις)
Συσκευασία: 90 Softgels, 30 Δόσεις
Δείτε τα συστατικά
€ 2045
Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Άμεσα Διαθέσιμο


Κωδικός προϊόντος: 11650
EAN: 733739012975

Περιγραφή προϊόντος

Magnesium Citrate 134 mg - NOW Foods

Το Magnesium Citrate 134 mg της NOW Foods είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής σε μαλακές κάψουλες το οποίο αποδίδει χηλικές μορφές μαγνησίου (κιτρικό, γλυκινικό και μηλικό μαγνήσιο) σε υγρή βάση για ανώτερη βιοδιαθεσιμότητα.

Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο που είναι κρίσιμο για την παραγωγή ενέργειας και το μεταβολισμό, τη σύσπαση των μυών, τη μετάδοση των νευρικών παλμών και την ανοργανοποίηση των οστών. Είναι απαραίτητος συμπαράγοντας για περίπου 300 ένζυμα. Μεταξύ των αντιδράσεων που καταλύονται από αυτά τα ένζυμα είναι η σύνθεση λιπαρών οξέων, η πρωτεΐνη σύνθεση και μεταβολισμός γλυκόζης. Η κατάσταση του μαγνησίου είναι επίσης σημαντική για τη ρύθμιση της ισορροπίας του ασβεστίου μέσω της επιρροής του στον παραθυρεοειδή αδένα.

Το μαγνήσιο είναι υπεύθυνο για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη μείωση της νευρικής έντασης και την ανακούφιση από το στρες. Βελτιώνει τις εγκεφαλικές ικανότητες, διασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία της μνήμης και της συγκέντρωσης. Μειώνει τις νυχτερινές κράμπες στα πόδια και το τρέμουλο των βλεφάρων, που μπορεί να υποδηλώνουν έλλειψη μαγνησίου στο σώμα. Διατηρεί ένα υγιές καρδιακό σύστημα και σωστά επίπεδα αρτηριακής πίεσης, μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιακών αρρυθμιών, εμφράγματος, αθηροσκλήρωσης και υπέρτασης. Μειώνει το αίσθημα κούρασης και κόπωσης προσθέτοντας ενέργεια. Συμμετέχει στη διαδικασία δόμησης οστών και δοντιών μαζί με βιταμίνη D και το ασβέστιο. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου που σχετίζεται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο.

Το κιτρικό μαγνήσιο (magnesium citrate) απορροφάται πιο εύκολα και καλύτερα από άλλες μορφές μαγνησίου και ασκεί ιδιαίτερα ευνοϊκή επίδραση σε ηλικιωμένους και σε άτομα που παρουσιάζουν χαμηλή οξύτητα στομάχου.Χαρακτηριστικά του Magnesium Citrate 134 mg της NOW Foods:

     Kρίσιμο για την παραγωγή ενέργειας και το μεταβολισμό.
     Ρυθμίζει τη σύσπαση των μυών και τη μετάδοση των νευρικών παλμών.
     Υπεύθυνο για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
     Βελτιώνει τις εγκεφαλικές ικανότητες.
     Διατηρεί ένα υγιές καρδιακό σύστημα.
     Μειώνει το αίσθημα κούρασης και κόπωσης.Συνιστώμενη δοσολογία:

Λαμβάνετε 3 μαλακές κάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση σε ξεχωριστές δόσεις, με το φαγητό.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Αξιολογήση προϊόντος

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιό σας!


Γιατί να επιλέξετε το Fit1.gr

Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα

Όλες οι παραγγελίες, άνω των 30€ παραδίδονται δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής & αντικαταβολής, εντός 48 ωρών στην ηπειρωτική Ελλάδα +1 ημέρα για πιο απομακρυσμένες περιοχές. Αποστολές γίνονται μόνο προς την Ελλάδα!

Δώρα

Μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε στη παραγγελία σας, ανάμεσα σε δεκάδες δώρα όπως σέικερς, περικάρπια, γάντια προπόνησης και πολλά άλλα, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 20€!!!

Δωρεάν συμβουλές για συμπληρώματα!

Το Fit1.gr εμμένει στην φιλοσοφία του να μπορείτε να έχετε συμβουλές οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε, είτε μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή Facebook.

Magnesium Citrate 134 mg от NOW Foods

NOW Foods

Magnesium Citrate 134 mg

Συσκευασία: 90 Softgels, 30 Δόσεις
€ 2045

Αποκτήστε την VIP κάρτα και απολαύστε μοναδικές εκπτώσεις στο Fit1.GR

Τιμή με Κάρτα VIP:
20.45 €
18.02 €